آموزش حذف نام فرستنده در تلگرام

گاهی اوقات قصد دارید یک پیام که از دوستی دریافت کرده‌اید را برای فامیل و بقیه دوستان خود ارسال کنید ولی نمی‌خواهید نام دوستی که آن پیام را برای شما ارسال کرده برای دیگران مشخص شود. برای اینکه نام دوست شما برای دیگران نمایش داده نشود کافی است از دو روش زیر استفاده کنید.

آموزش حذف نام فرستنده در تلگرام

 

دو ربات برای حذف نام در تلگرام وجود دارد یکی ربات @binam_bot و دیگری ربات @hazf_bot. این دو ربات بهترین و پرکاربردترین ربات‌های موجود می‌باشد که هر کاربر می‌تواند به راحتی با آموزشی که تیم موبایل 140 به شما می‌دهد استفاده کند.
شما به راحتی با خواندن این مقاله از موبایل 140 می‌توانید موارد اضافی و سایر متعلقات را در پیام خود حذف کنید.

روش اول: @binam_bot

این ربات کاملاً ربات ایرانی بوده و شامل راهنمای فارسی می‌باشد. وظیفه اصلی این ربات مخفی کردن هویت ارسال کننده پیام است.
می‌توانید در تلگرام از ربات @binam_bot استفاده کنید و در اکانت تلگرام خود آن را فعال کنید و سپس با زدن گزینه START به ربات اجازه بدهید تا فعالیت خود را شروع کند. قبل اینکه از این ربات فارسی استفاده کنید باید چند نکته را بدانید:

  • این ربات برای اینکه هر نوع پیام متنی، صوتی، فیلم و عکس را بخواهد برای شما ارسال کند باید حداکثر 1.5 گیگابایت ظرفیت داشته باشد در غیر این صورت آن پیام برای شما ارسال نمی‌شود.
  • شما می‌توانید پیام را به طور مسقیم برای ربات ارسال کنید یا پیام دوستان خود را برای ربات فوروارد کنید.

بعد از اینکه پیام را برای ربات ارسال کردید ربات همان پیام را بدون نام فرستنده برای شما ارسال می‌کند و شما می‌توانید با ریپلای کردن متن مورد نظر مواردی اضافه کنید و سپس آن را به عنوان توضیحات یا کپشن برای دیگران ارسال کنید.

 

استفاده از ربات های تلگرام

 

روش دوم: @hazf_bot

می‌توانید در تلگرام از ربات @hazf_bot استفاده کنید و آن را در اکانت خود فعال کنید و سپس گزینه START را انتخاب کنید تا ربات شروع به فعالیت کند.
این ربات برای حذف آثار و نشانه های پیام‌های فوروارد شده کاربرد دارد و حتی می‌توانید کپشن پیام، سایر ربات‌ها، پیوستن به گروه‌ها، نام کانال، لینک جوین و نام شخص را از پیام‌های مورد نظر حذف کنید.
هر پیامی را که برای این ربات ارسال کنید نام فرستنده را برای شما حذف می‌کند.
اگر تمایل دارید نام نویسنده و سایر موارد موجود در پیام شما حذف شود باید مراحل زیر را طی کنید:
برای از بین بردن لینک و ... ابتدا پیام خود را ریپلای کنید و (.) را بگذارید و پیام را برای ربات ارسال کنید. (.) به این معنی است علاوه بر نام فرستنده تمام لینک‌ها ، هشتگ‌ها و سایر موارد اضافی را حذف می‌کند.
برای از بین بردن اطلاعات اضافی و ایموجی‌ها ابتدا روی پیام ریپلای کنید و سپس (...) را اضافه کنید و برای ربات ارسال کنید. (...) به این معنی است که تمام ایموجی‌ها و سایر متعلقات را در پیام برای شما حذف می‌کند.

 

 

 

نویسنده : ز . د