حذف یا مخفی کردن آنلاین بودن در واتس اپ برای سیستم عامل اندروید و iOS

آشنایی با ویژگی های این اپ برای بسیاری از افراد مهم است . به همین خاطر نشان ندادن آنلاین بودن در واتس اپ نیز یکی از پر کاربرترین ویژگی هایی است که کاربران به آن احتیاج دارند و تیم خبری موبایل 140 این مقاله را برای دسترسی راحت شما همراهان عزیز نوشته اند .

حذف یا مخفی کردن آنلاین بودن در واتس اپ برای سیستم عامل اندروید و iOS

 

شما برای نشان ندادن آخرین بازید یا آنلاین بودن در اپلیکیشن واتس اپ با سه گزینه مواجه می شوید .

Everyone: در حالت پیش فرض واتس اپ روی این حالت قرار دارد. همانطور که از نامش مشخص است در این حالت، وضعیت آنلاین بودن شما برای همه افراد مشخص است.

My Contacts: با فعال کردن این گزینه ، تنها برای مخاطبین شما وضعیت آنلاین بودن و آخرین بازدیدتان نمایش داده می شود.

Nobody: در این حالت نیز آنلاین بودن و آخرین بازدید شما برای هیچ کسی نشان داده نمی شود.


مخفی کردن آنلاین بودن در واتس اپ برای گوشی های با سیستم عامل اندروید

  1. واتس اپ را باز کنید.
  2. روی آیکون سه نقطه در سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.
  3. در منوی باز شده گزینه Settings را اتتخاب کنید.
  4. در صفحه تنظیمات، روی گزینه Account ضربه بزنید.
  5. در صفحه Account ، روی Privacy کلیک کنید.
  6. روی Last seen ضربه بزنید.
  7. در صفحه بعد My Contacts را لمس کنید.

مخفی کردن آنلاین بودن در واتس آپ برای گوشی های با سیستم عامل اندروید

 

مخفی کردن وضعیت آنلاین در واتس اپ برای گوشی های با سیستم عامل ios

  1. واتس اپ را باز کنید.
  2. روی آیکون تنظیمات واقع در سمت راست پایین صفحه ضربه بزنید.
  3. وارد Settings شوید
  4. گزینه Account را انتخاب کنید.
  5. روی گزینه Privacy ضربه بزنید.
  6. روی Last seen ضربه بزنید.
  7. در صفحه بعد My Contacts را انتخاب کنید.

چگونه در واتس اپ برای افراد خاصی آنلاین نباشیم ؟

اگر می خواهید وضعیت آنلاین بودن در واتس اپ را فقط برای افراد خاصی محدود کنید ، می توانید گزینه My Contacts را انتخاب کنید و بعد افراد مورد نظر را در لیست مخاطبین خود حذف کنید . با انجام این کار شما هنوز هم قادر به پیام دادن به آن ها هستید و آنها نمی توانند بگویند که شما بلاکشان کردید . با انجام این کار شما دیگر نام مخاطبینی را که از دفترچه تلفن حذف کرده اید را نخواهید دید ، فقط شماره تلفن های آن ها را مشاهده خواهید کرد . مراحل زیر را دنبال کنید تا نام مخاطبین مورد نظر را از دفترچه تلفن آیفون خود حذف کنید .

  1. برنامه مخاطبین را باز کنید.روی مخاطبی که می خواهید حذف کنید ضربه بزنید.
  2. در صفحه بعدی، بر روی گزینه Edit واقع در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
  3. روی گزینه ی Delete ضربه بزنید.
  4. مراحل زیر را دنبال کنید تا مخاطبین مورد نظر را از دفترچه تلفن اندروید خود حذف کنید.
  5. برنامه مخاطبین را بر روی گوشی اندروید خود باز کنید.
  6. بر روی مخاطبی که می خواهید حذف کنید,ضربه بزنید.
  7. در صفحه بعد، روی آیکون ۳ نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه خود ضربه بزنید و سپس روی گزینه Delete در منوی ظاهر شده ضربه بزنید.

هنگامی که مخاطبین را از دفترچه تلفن حذف کردید ، دیگر قادر نخواهند بود که آخرین بازدید شما را ببینند اما همچنان می توانید با آن ها صحبت کنید .

از همراهی شما تا پایان این مقاله آموزشی موبایل 140 متشکریم . 

 

 

 

 

نویسنده : م . خ